A KLS-Team Kft.-t 2007. novemberben alapítottam.

Az asztalos tevékenység területén szerzett 11 év tapasztalatom után, saját vállalkozásomban elsősorban az egyedi bútorok készítésével, szerelésével foglalkozom. Legyen szó konyha vagy szoba bútorról, irodabútorról, tolóajtóról, polcrendszerről, vagy egyéb bútorról. Az egyedi igényeknek megfelelően, egyedi méretben kerül megtervezésre, elkészítésre, beépítésre a kívánt bútordarab. Konyhabútor esetében a háztartási gépek beüzemelésére (mosogatógép, tűzhely, főzőlap) nem kell külön szakembert hívni! Ajtók, ablakok beszerelését is vállalom, akár beszerzéssel, szállítással.

Vállalkozásom tevékenysége 2009-ben, szakember bevonásával, a társasházkezeléssel bővült. Felismertük a társasházi ingatlan tulajdonosok azon igényét, hogy házukban ne csak egy közös képviselő legyen, mert a törvény ezt írja elő, hanem legyen egy társasházkezelő, akire rábízhatják ingatlanjuk pénzügyeit, műszaki karbantartását, tisztán tartását, felújítását, egyszóval a közös tulajdon gondjait, hogy ők maguk nyugodtan élvezhessék a saját tulajdonuk nyújtotta kényelmet. A társasház kezelésen kívül a házak részére lépcsőházi takarítást vállalunk, gondnokot is biztosítunk, amennyiben arra igény van.

Célunkká tűztük ki, hogy igazán minőségi munkát végzünk a hatályban levő Törvények, rendeletek, szabályok betartásával és a Tulajdonosok igényeinek figyelembe vételével. Fontos számunkra, hogy a minket megválasztó tulajdonosi közösség bizalmára rászolgáljunk.

Az asztalos munka kapcsán a bútor szállítás, költöztetés, állvány szállítás során felmerült az igény a személyszállításra is. 2013-ban megvásároltam vállalkozásom első kisbuszát, amellyel személyszállítást is vállalok akár bel-, akár külföldre.

Számomra, mint cégtulajdonos számára, fontos, hogy a szolgáltatási szint folyamatosan magas legyen. Ennek fényében végzem jómagam és csapatom a munkát!

Lencse Sándor, ügyvezető

лобановский александр дочьноутбукtranslator english to russianстремянка трансформер