A mi társasházunkban Lencse Sándor a gondnok, már több mint két éve. Én itt lakom már több mint 40 éve és elmondhatom, hogy ilyen jó gazdája talán még sosem volt a háznak. Ha csőtörés van, azonnal intézkedik, segít a biztosítási bejelentések intézésében, kicseréli az izzókat, elvégzi a kisebb javításokat, gondoskodik arról, hogy a kipakolt lomokat elszállítsák. Amikor felújítási munkák folytak felügyelte a vállalkozókat és segíti a közös képviselő munkáját. Köszönjük, Sanyika!"
F.J., Lehel u. 26 sz.

A KLS Team Kft. a házunk közös képviselője 2009 óta. A képviselő és a műszakis kolléga munkájának köszönhetően megtörtént az elektromos hálózat felújítása, a kémények átépítése, a tető javítása és a lépcsőház felújítása. A váratlan eseményekkor, mint például csőtörés vagy vihar okozta problémák, mindig elérhetők és intézkednek, akkor is hogyha hétvége vagy este van. Szintén nekik köszönhetően megvalósult a közös tárolók albetétesítése és az alapító okirat módosítása. Reméljük, hogy a házunk gondját még sokáig viselni fogják."
Ilka u. 37/a sz. Társasház tulajdonosai

Régóta gondot jelentett házunkban a függőfolyosó és a háztető rossz állapota. A KLS Team Kft. képviseletében, Kraus Kinga irányítása alatt megtörtént a tetőfelújítás, amihez hitelt vettünk fel és később megtörtént a függőfolyosó felújítás, amit Lencse Sándor gondnokunk felügyelt. Mindkét munka jól sikerült, lakásaink értékét növeli, hogy a házunk rendben van tartva."
József A. 35/b sz. társasház egyik tulajdonosa

Rendkívül fontos munkát végeztettünk a házunkban, felújíttattuk az elektromos hálózatot. Jó nagy munka volt, minden mérőóra kikerült a folyosóra, hogy szabványos legyen, kicserélték a kábeleket a falban és felújították a főelosztó szekrényt. Gondnokunk mindvégig, szinte nap mint nap jelen volt, végig figyelte és fotózta a munkálatot. Egyeztetett a tulajdonosokkal, köztük az Önkormányzattal, az áram szolgáltatóval, a vállalkozóval. A munka átadásakor végig kísérte az áram szolgáltatót, aláírt minden jegyzőkönyvet. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen jól végzi a munkáját!"
T. Ildikó, Lehel u. 26 sz. Társasház

Sportszer boltom van egy újépítésű társasházban, az utca fronton. Már több helyen volt üzletünk, de eddig sehol sem tapasztaltam ilyen jó takarítást, mint itt. Az utca mindig tiszta, csikkmentes, télen a hó mindig le van takarítva, a garázstér tiszta és rendezett. A házban a földszintet és hulladékgyűjtő helyet használjuk, mindig tisztaság van, a kukák és környékük is rendezett. A közös üveg felületek is tiszták. Elégedettek vagyunk."
Jánosa Gábor (Szafari Sport), Árpád út 45 sz.

mfx traderноутбуки с windows 8производители посудыкупить посуду интернет магазин